|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Nieuwe lente-burger bij Annette’s Diner in Disney Village in Disneyland Paris

Annette’s Diner pakt opnieuw uit met een nieuwe burger

Het is een traditie dat Annette’s Diner in Disney Village geregeld nieuwe burgers heeft naargelang het seizoen of evenement in Disneyland Paris. Vroeger hebben we Halloween burgers, Kerstburgers en zelfs een Star Wars burger gehad. Deze keer schakelen ze over naar de Lente met de Lente-burger.
En ook al noemen ze het een Lente burger toch is de burger aan de zwaardere kant om te eten, aangezien ze warme geitekaas gebruiken. Het is geen lichtere burger zoals je misschien van een “lente” burger zou verwachten. Het was niet slecht maar het was zeker geen hoogvlieger, we hebben al betere burgers gegeten bij Annette.

De ingrediënten zijn: tomatenbroodje, rundvleesburger, paarse mosterdsaus, geroosterde groenten met knoflook (tomaat, courgette, ui en paprika), honinggeitekaas, gebakken spek en uien, rucola en kiwi. Geserveerd met frieten. Drank niet inbegrepen, 23€.


Annette'sTranslate website