|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Reservaties voor Disneyland Hotel restaurants beschikbaar in City Hall voor iedereen

Royal Banquet en La Table du Lumière: Reserveringen nu mogelijk voor iedereen bij City Hall!
Vanaf nu kun je reserveringen maken voor de restaurants Royal Banquet en La Table du Lumière bij City Hall in het Disneyland Park, zelfs als je niet in het Disneyland hotel verblijft, dat vermeld fanaccount Disneyland Paris – Fans via Facebook. Er word niet vermeld als dit ook het geval is bij Studio Services in het Walt Disney Studios Park.

Toen het Disneyland Hotel opende, waren de restaurants in het hotel uitsluitend beschikbaar voor hotelgasten, met uitzondering van de lunch in The Royal Banquet voor gasten van andere Disney Hotels.


City Hall


Hoe maak je een reservering?

Op dit moment is het alleen mogelijk om te reserveren in City Hall als je niet verblijft in het Disneyland Hotel (uitzondering van lunch in Royal Banquet bij verblijf in ander Disney Hotel). De beschikbaarheid van de restaurants is niet altijd gegarandeerd. Een tafel reserveren in één van de restaurants in het Disneyland Hotel via de officiele Disneyland Paris app en/of website is helaas nog steeds alleen beschikbaar voor hotelgasten.

PixieDust.beDisneyland ParisTranslate website