|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Walt Disney Studios Store terug open met nieuw Pandora verkooppunt

De Walt Disney Studios Store is na een renovatie van drie maanden terug open. De winkel, gelegen bij de ingang van Walt Disney Studios Park, verwelkomt gasten opnieuw met een vernieuwde vloer en een gloednieuwe Pandora verkooppunt.


Walt Disney Studios Store


Gedurende de sluiting van de Walt Disney Studios Store is er een nieuwe vloer gelegd en is er ook een nieuw Pandora verkooppunt geïnstalleerd. Dit zal de Hollywood Jewel Box vervangen, die op 25 april 2024 zal sluiten, als onderdeel van de sluiting van het gehele STUDIO 1 gebouw voor een grootschalige renovatie van ongeveer een jaar lang.


PixieDust.be


Bezoekers kunnen via een omleidingsroute tussen het Studio Theater en STUDIO 1 de rest van het park betreden. Deze renovatie is onderdeel van een groter project om Walt Disney Studios Park te vernieuwen.


PixieDust.beTranslate website