Mobiel inchecken, Digitale Magic Pass en Digitale sleutel in Disneyland Paris App

Als onderdeel van de continue verbetering van de gastervaring kunnen Disney Hotel-gasten hun verblijf nu voorbereiden en direct van de Disney Parken genieten bij aankomst, zonder langs de receptie te hoeven! Dit dankzij een nieuwe digitale functies in de Disneyland Paris App.

Recent kunnen gasten die verblijven in het Disneyland Hotel en Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel profiteren van drie nieuwe functies in de Disneyland Paris mobiele applicatie. Deze functies helpen hen hun verblijf voor te bereiden en hun aankomst op onze bestemming te vergemakkelijken:


  • Mobiele check-in Bespaar tijd door uw mobiele check-in te voltooien vanaf 7 dagen tot 1 dag voor aankomst en vereenvoudig uw aankomst op de dag zelf!
  • Digitale MagicPass U vindt uw Disney® Park Tickets, maaltijd vouchers (indien van toepassing),gastenparkeerplaats en meer op een unieke QR-code… dit is uw MagicPass in de Disneyland® Paris app. Let op: Om Disney PhotoPass™+, coupons, cadeaubonnen, vouchers voor vooraf geboekte excursies op te halen of om een hotelkostenkaart aan te vragen, gaat u naar de receptie van uw Disney® Hotel.

Als u uw verblijf 3 dagen of minder voor aankomst boekt, heeft u geen toegang tot uw digitale MagicPass vóór uw verblijf. U dient naar de receptie van uw hotel te gaan om deze te activeren en uw Disney Park Tickets of maaltijd vouchers (indien van toepassing) op te halen.

U kunt de betaalfunctie van uw fysieke MagicPass activeren bij de receptie van uw hotel om aankopen gedaan in de Disney Parken, Disney Hotels en Disney Village® toe te voegen aan uw hotelfactuur. Om gebruik te maken van deze service, moeten gasten een creditcard achterlaten bij de receptie van uw hotel, die zal worden gebruikt om de rekening te vereffenen. Vraag voor meer informatie aan het receptieteam van het hotel. Deze service is niet beschikbaar voor aankopen gedaan in Les Villages Nature® Paris by Center Parcs, McDonald’s, Rainforest CafĂ©, The Royal Pub®,BRASSERIE Rosalie®, Vapiano®, Five Guys, Gaumont Cinema, The LEGO® Store, Häagen-Dazs, Earl of Sandwich en diverse seizoensstands.

  • Digitale sleutel Verblijft u in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel of Disneyland® Hotel? Met de digitale sleutel kunt u de kamer- en gemeenschappelijke deuren van uw Disney® Hotel ontgrendelen – met uw telefoon! Let op: Bluetooth moet worden geactiveerd om gebruik te maken van deze service, en locatiegebaseerde services voor Android-telefoons. Sommige telefoonmodellen zijn mogelijk niet compatibel.Als u uw mobiele check-in niet voor aankomst voltooit, moet u op de dag van aankomst naar de receptie van uw Disney® Hotel gaan om in te checken en uw digitale sleutel te activeren als u deze service wilt gebruiken. Als u uw verblijf 3 dagen of minder voor aankomst boekt, heeft u geen toegang tot uw digitale sleutel voor uw verblijf.U dient naar de receptie van uw hotel te gaan om deze te activeren.

PixieDust.be

Mobiele check-in is beschikbaar vanaf 7 dagen tot 1 dag voor aankomst. Als u uw verblijf 3 dagen of minder voor aankomst boekt, heeft u geen toegang tot uw digitale sleutel. U dient op de aankomst dag naar de receptie van het hotel te gaan om in te checken en uw digitale sleutel te activeren als u deze service wilt gebruiken.

Deze nieuwe functies zijn onderdeel van de continue verbetering van de gastervaring. De klassieke check-in blijft nog altijd beschikbaar!Translate website