Disneyland Paris Pin Trading: Juni 2024

Een nieuwe maand betekent ook altijd een nieuwe Disneyland Paris pin trading affiches met de nieuwe pins die de komende maand in Disneyland Paris gaan verschijnen. 

Zoals altijd staat de maand juni in het teken van Pride Month en zijn er heel wat nieuwe pins verkrijgbaar om dit te vieren.Ook omdat Inside Out 2 deze maand in de bioscoop zal verschijnen, zijn er pins met de personages uit de eerste film,maar ook uit de nieuwe film. Deze pins zullen exclusief verkrijgbaar zijn in Pueblo Trading Post, volgens de pinaffiche.

Op 8 juni verschijnen er pins van de Pizza Planet aliens verkleed als populaire Pixar-figuurtjes samen met een bijpassende lanyard. Een week later zullen er opnieuw pins van prinsessen verschijnen, vergelijkbaar met de collectie die vorige maand verscheen.


Disneyland Paris Pin Trading


Translate website