|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris Pin Trading: Mei 2024

Een nieuwe maand betekent ook altijd een nieuwe pin trading affiches met de nieuwe pins die de komende maand in Disneyland Paris gaan verschijnen.

De nieuwe maand staat vooral in het teken van Toy Story en de Disney prinsessen, twee franchises die Disneyland Paris veelvuldig inzet om merchandise mee te verkopen. Ook zullen er nieuwe Beauty And The Beast pins gelanceerd worden met Belle en Beast, Lumière en Cogswort.

Er zullen ook 3 limited edition pins verkrijgbaar zijn van de Mad Hatter, Judy Hopps en haar moeder voor Moederdag en ééntje van het Disneyland Hotel. Deze zijn verkrijgbaar met een Lineberty reservatie en achteraf zonder reservatie in Thunder Mesa Mercantile Building of Pueblo Trading Post als ze niet uitverkocht zijn.


Pin Trading
PixieDust.beTranslate website