|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Magic over Disney vuurwerk komt niet meer terug in Disneyland Paris

Magic over Disney wordt Magische Disneyland Paris Winterarrangementen.

Ontstaan uit het idee van het oude Bonfire vuurwerk dat vroeger boven Lake Disney bij Disney Village te zien was, was dit “vuurwerkfestival” al enkele jaren te zien als “Magic over Disney” en werd het vooral gepromoot in Nederland. Dit extra event werd gebruikt om kalme dagen in het Resort op te vullen zoals enkele dagen in januari en ook telkens begin november, wanneer de transformatie bezig was van Halloween naar Kerst.

De Nederlandse touroperator heeft nu laten weten dat het speciale avondspektakel die tijdens zo’n arrangement te zien was niet meer zal terugkeren. Dit speciale vuurwerkspektakel met projecties was slechts enkele dagen per jaar te zien en werd als “pakket” verkocht voor mensen die met deze touroperator boekten. Al kon wel iedereen, ook zonder een Magic Over Disney verblijf te boeken, naar de show kijken.
Een paar jaar geleden was deze show nog onder de naam “Mickey’s Magical Fireworks” te zien in het Disneyland Park, de laatste edities waren afwisselend in het Walt Disney Studios Park en Disneyland Park te zien. De show tijdens Magic Over Disney was een kopie van “Mickey’s Mix Magic” uit Disneyland California.

Dit jaar geeft de Nederlandse touroperator het “Magic over Disney” arrangement een nieuwe naam: “Magische Disneyland Paris Winterarrangementen”.

Translate website