|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Aanpassingen aangekondigd voor Disney Illuminations

Vandaag is door Disneyland Paris op verschillende platformen aangekondigd dat Disney Illuminations zal terugkeren. Disney heeft ook laten weten dat de show iets korter zal zijn dan de originele versie.

Een woordvoerder van de Disneyland Paris fanclub “InsidEars” heeft bevestigd dat Disney Illuminations zal terugkeren zonder de scène van Beauty and the Beast uit de live-actionfilm van 2017. Ook zal het gedeelte van de Disneyfilm Frozen aanzienlijk korter zijn dan voorheen.

Er zullen geen nieuwe scenes toegevoegd worden helaas en de show zal verder hetzelfde blijven, behalve het feit dat de show korter zal zijn. De scenes van The Lion King, The Little Mermaid, Finding Nemo, Pirates of the Caribbean en Star Wars zullen ongewijzigd blijven.
Disney Illuminations debuteerde in 2017

De show debuteerde op 26 maart 2017 om de 25ste verjaardag van Disneyland Paris te vieren en verving Disney Dreams. Dit spektakel is gebaseerd op “Ignite the Dream”, een voormalige show uit Shanghai Disneyland, de show bevat projecties op het kasteel, vuurwerk (pyrotechnics), fonteinen, vuur, lasers, spotlights en andere speciale effecten.

Voor de Grand Finale van de 30ste verjaardag besloot Disneyland Paris om Disney Illuminations terug te vervangen naar de show Disney Dreams! Disney Dreams zal nog t/m 30 mei 2024 opgevoerd worden, daarna zal Disney Illuminations terugkeren.

Translate website