Nieuwe menu’s voor de foodkiosken in Disneyland Paris

Disneyland Paris heeft onze nieuwe menu’s gestuurd van de verschillende foodkiosken in de parken.

Op de verschillende menukaarten dat we gekregen hebben zijn er weinig veranderingen te zien en ook de prijzen zijn hetzelfde gebleven. Maar bij het aanbod zijn er wel telkens “menu’s” toegevoegd, waardoor je door een combinatie van producten een lagere prijs krijgt. Daardoor probeert Disneyland Paris een meerverkoop te stimuleren.


Zo heb je vaak een snacks die samen met chips en een drankje verkocht worden voor een prijs die gemiddeld een euro lager ligt dan als je de items apart zou kopen.


PixieDust.be
Ice Cream Creations – ©Disney

Verder zien we ook dat er in de Sport Bars in Disney Village nieuwe cocktails en mocktails te verkrijgen zijn in samenwerking met Perrier en dan voor Roland Garros, en zijn beschikbaar tot 16 juni 2024.Translate website