|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Preview van nieuwe Disney Pride collectie in Disneyland Paris

Hier is een preview van de gloednieuwe Disney Pride collectie 2024 die verkrijgbaar is in Emporium (Disneyland Park), World of Disney (Disney Village) en de Walt Disney Studios Store (Walt Disney Studios Park).

Deze merchandise producten werden aangekondigd op de “Disneylandparishopping” Instagrampagina.

Naar verwachting zullen enkele van deze producten ook op een later tijdstip verkrijgbaar zijn op de website van de Disney Store. De Spirit Jersey en Bic-pen zullen ongetwijfeld wel enkel exclusief verkrijgbaar zijn in Disneyland Paris.
Geen Disneyland Paris Pride event dit jaar?

In voorbijgaande jaren was er tijdens de maand juni een groots Pride evenement in het Walt Disney Studios Park met een kleurrijke avond vol verrassend entertainment, een uniek live concert en talentvolle artiesten.

Er was ook een parade met geliefde Disney Figuren die kostuums met regenboogkleuren droegen en in sprankelende voertuigen voorbij reden. Ook heel wat Disneyland Paris Cast Members dansten mee in de parade.

Disney heeft nog geen officiële informatie gegeven over de terugkeer van het Disneyland Paris Pride-evenement in 2024. De renovatiewerkzaamheden in het Walt Disney Studios Park en het feit dat de voorgaande edities niet volledig uitverkocht waren, maken het mogelijk dat het evenement dit jaar niet plaatsvindt.Disneyland ParisTranslate website