Disneyland Park sluit vroeger tijdens tweede helft van de zomer

Disneyland Paris heeft zijn openingsuren verder aangevuld op hun website. De openingsuren van Disneyland Park en Walt Disney Studios Park zijn nu gekend tot en met 20 augustus 2024 in de database van de Disneyland Paris App.

Wat onmiddellijk opvalt bij de openingsuren van deze zomer is dat het Disneyland Park niet meer iedere dag tot 23u geopend is zoals het vroeger altijd was. De openingsuren van het Walt Disney Studios Park veranderen daarentegen niet, dit park blijft iedere dag geopend tot 21u de hele zomer lang.

In afgelopen jaren was het Disneyland Park altijd geopend tot 23u in de zomer, nu is dat in augustus maar tot 22u30 en zelfs maar tot 22u vanaf 19 augustus 2024. Eerst werd gedacht dat dit door de Olympische Spelen in Parijs was maar aangezien de openingsuren nog veder ingekort worden nadat de Spelen voorbij zijn moet er een andere reden zijn.

T/m 28 juli 2024 zal het Disneyland Park wel geopend blijven tot 23 uur.


Ook de uren van de shows worden aangepast deze zomer

Naast kortere openingsuren van het Disneyland Park zijn er ook kleine aanpassingen aangekondigd voor het entertainment deze zomer, zo zal “Disney Stars on Parade” vanaf 1 juni plaatsvinden om 11u30 en “A Million Splashes of Colour” in de namiddag en de vroege avond.

Nog een opvallende verandering op het gebied van entertainment is de terugkeer van Disney Illuminations ter vervanging van Disney Dreams! De show zal ook veel korter zijn dan voorheen, want de scène uit de live-actionfilm van Beauty and the Beast uit 2017 keert niet meer terug. Ook zal de scène uit Frozen worden ingekort liet Disney weten.


De openingstijden van de Disney Parken zijn onderhevig aan veranderingen. Controleer voor je bezoek de actuele openingstijden.


Translate website