|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Arribas France maakt nieuw Sorcerer Mickey beeld voor Disneyland Paris

Arribas France heeft vandaag een nieuw “Sorcerer Mickey” beeldje gebaseerd op de Disney film Fantasia aangekondigd voor Disneyland Paris.

Dit beeld met Sorcerer Mickey uit de animatiefilm Fantasia is vanaf zaterdag 18 mei 2024 exclusief verkrijgbaar in de winkel Harrington’s Fine China & Porcelains in het Disneyland Park, laat Arribas weten op Facebook en X (Twitter).

Arribas France heeft de prijs van het nieuwe Sorcerer Mickey beeldje nog niet bekendgemaakt. Er zullen echter maar 10 exemplaren verschijnen, dus het zal waarschijnlijk niet goedkoop zijn. We zullen dit artikel bijwerken zodra de prijs bekend is.


Arribas FranceTranslate website