Nieuwe burger van de maand bij Annette’s Diner: De Bagel Burger

Elke maand kun je bij Annette’s Diner terecht voor een nieuwe burger, wat een traditie begint te worden. Zo staat er deze maand ook een nieuwe bagel burger op het menu als burger van de maand, tot 5 juni 2024.

Deze burger is gemaakt met een bagel broodje, charolais rundergehakt, spek, brie met pistachenoten, gekonfijte sjalotten met kersen en vijgen, pepermayonaise,tomaat en shisosalade. Bij de hamburger krijg je ook een portie knapperige aardappelen met cheddarsaus en gebakken uien.

Wij vonden het één van de betere burgers van de maand en een stuk beter dan de burger van vorige maand. Ondanks dat je niet veel aardappelen erbij krijgt, was het een hele opgave om alles op te eten. De prijs is 23 euro, wat toch iets duurder is dan sommige andere burgers op de menu, maar wel de meerprijs waard.Translate website