|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Toy Soldiers Parachute Drop gesloten t/m 28 juni

Toy Soldiers Parachute Drop is momenteel gesloten van 13 mei t/m 28 juni 2024 in het Walt Disney Studios Park vanwege onderhoudwerkzaamheden. Op 29 juni 2024 gaat de attractie terug open.

Toy Soldiers Parachute Drop is een paratower in de attractieparken Walt Disney Studios Park en Hong Kong Disneyland en staat in het teken van de groene speelgoedsoldaten uit de films van Toy Story. De attractie bestaat uit een 25 meter hoge groene toren waaraan zes gondels met kabels verbonden zijn.

De attractie is onderdeel van Toy Story Playland, waar ook attracties als RC Racer en Slinky Dog Spin te vinden zijn. Deze attracties blijven wel geopend terwijl de Toy Soldiers Parachute Drop gesloten is voor onderhoud.
De enige andere attractie die momenteel gesloten is in het Walt Disney Studios Park, is “Flying Carpets Over Agrabah”. Disney heeft nog geen openingsdatum aangekondigd voor de Aladdin attractie. Naast attracties zijn de shows Together: a Pixar Musical Adventure en Frozen: A Musical Invitation momenteel onderbroken.

Er wordt ook verder gewerkt aan de make-over van het Walt Disney Studios Park, dat getransformeerd zal worden naar “Disney Adventure World” wanneer de uitbreiding van het park zal openen met Adventure Way en World of Frozen. De Toy Soldiers Parachute Drop attractie in Toy Story Playland werd daarom ook graag gebruikt door fans om een blik achter de constructiemuren te krijgen.Toy Soldiers ParachuteTranslate website