|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Michel Den Dulk word nieuwe Vice President, Portfolio Creative Director voor Imagineering in Disneyland Paris

Michel Den Dulk is aangesteld als de nieuwe Vice President, Portfolio Creative Director voor Walt Disney Imagineering in Disneyland Paris.

Michel Den Dulk is geen onbekende in de wereld van Disney Imagering. Hij heeft al decennia lang meegewerkt aan diverse projecten, waaronder de Frozen-attracties in Epcot (Florida) en Hong Kong Disneyland. Ook was hij betrokken bij de uitbreidingsplannen van Walt Disney Studios Park in Paris, waar een Frozen-themazone in aanbouw is. Via LinkedIn kondigde Michel zijn nieuwe functie bij Disneyland Paris aan.

Het zal geen saaie tijden in Disneyland Paris want er word momenteel hard gewerkt aan de make-over van het Walt Disney Studios Park, dat getransformeerd zal worden naar “Disney Adventure World” wanneer de uitbreiding van het park zal openen met Adventure Way en World of Frozen. Ook in Disney Village word het volledige uitgaansgebied aangepakt met een nieuw uiterlijk.
Er wordt momenteel achter de schermen ook gewerkt aan een derde nieuw themagebied. Dit themagebied werd in 2018 aangekondigd bij de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park als een nieuw Star Wars-gebied, maar Disney communiceert hier al enkele jaren niet meer over wat de exacte invulling zal worden voor dit gebied.

Tom Fitzgerald weg uit Disneyland Paris?

Deze verandering suggereert dat Tom Fitzgerald mogelijk het resort gaat verlaten. Voorheen was Tom Vice President, Portfolio Creative Director en was hij verantwoordelijk voor diverse projecten, waaronder de renovatie van Phantom Manor, Ratatouille: The Adventure, Tower of Terror – A New Dimension of Chills, Cars Road Trip, de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park en meer.


PixieDust.beTranslate website