|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Update: Disney Village make-over gaat verder

De meeste ogen zijn tegenwoordig gericht op de vele werken in het Walt Disney Studios Park en de transformatie naar Disney Adventure World, maar ook in Disney Village gaat de make-over verder.
Deze nieuwe foto’s tonen de huidige stand van zaken. Je ziet dat de werkzaamheden aan het uitbreiden zijn naar links, richting New York Style Sandwiches. Momenteel staan zowel Disney Fashion, de LEGO Store en the Disney Gallery achter bouwschuttingen.
Deze winkels gaan binnenkort dicht om ze volledig te veranderen. LEGO liet deze week weten dat zij tijdelijk hun winkel gaan verhuizen naar de voormalige Disney Village arcade nabij Sports Bar. De laatste dag van de huidige LEGO Store is zondag 5 mei 2024.


Disney Village


Intussen zijn ze het oude Disney Village aan het afbreken, zoals de grote pilaren met de iconische wit/rode metalen design die nog doet denken aan het originele Festival Disney van toen Disneyland Paris in 1992 opende. Een stukje geschiedenis is hier stuk voor stuk aan het verdwijnen.

Translate website