The Royal Banquet buffet in Disneyland Hotel nu voor iedereen toegankelijk

Vanaf vandaag is Le Royal Banquet in het Disneyland Hotel toegankelijk en boekbaar voor alle gasten.

Le Royal Banquet biedt een unieke culinaire ervaring in een betoverende omgeving en nodigt u uit om te genieten van weelderige gerechten die royalty waardig zijn. Boek nu online, via de officiële Disneyland Paris-app. Mis deze kans niet om een ​​magisch feest te beleven!

Voorheen was het buffet enkel beschikbaar voor gasten van het Disneyland Hotel voor diner, voor lunch was het reeds beschikbaar voor gasten die ook in andere Disney hotels verbleven en onlangs kon je als gewone gast ook al een reservatie voor de lunch krijgen als je via City Hall ging reserveren.


PixieDust.be

Maar nu kan je ook gewoon het restaurant boeken zoals alle andere restaurants in de app, waar je ook verblijft of zelfs als je maar voor 1 dag in Disneyland Paris bent. Gasten van het Disneyland Hotel krijgen net als alle andere gasten van Disney Hotels wel eerder toegang tot de reserveringskalender dan gasten die niet in Ă©Ă©n van de Disney Hotels verblijven.

Het buffet kost 100€ per volwassenen en 50€ voor kinderen. Het buffet krijgt ook het bezoek van enkele Disney personages, normaal zijn dat er 4, waarvan het altijd Mickey & Minnie is die afwisselend zijn vergezeld van Donald & Daisy OF Pluto & Goofy.
Translate website