|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Bevestigd: Disney Illuminations keert terug op 31 mei 2024

Er waren al geruchten voor een aantal weken dat Disney Illuminations zou terugkeren naar Disneyland Paris vanaf 31 mei 2024 en dit is nu bevestigd op de website van Disneyland Paris.
De show debuteerde op 26 maart 2017 om de 25ste verjaardag van Disneyland Paris te vieren en verving Disney Dreams. Dit spektakel is gebaseerd op “Ignite the Dream”, een voormalige show uit Shanghai Disneyland, de show bevat projecties op het kasteel, vuurwerk (pyrotechnics), fonteinen, vuur, lasers, spotlights en andere speciale effecten.

Voor de Grand Finale van de 30ste verjaardag besloot Disneyland Paris om Disney Illuminations terug te vervangen naar de show Disney Dreams! Disney Dreams zal nog t/m 30 mei 2024 opgevoerd worden, daarna zal Disney Illuminations terugkeren.

In het verleden bevatte Disney Illuminations scenes uit The Lion King, The Little Mermaid, Finding Nemo, Pirates of the Caribbean, Beauty and the Beast (2017), Star Wars en Frozen.

Disney Illuminations is trouwens ook te streamen op Disney+.

Disney Illuminations keert terug zonder Beauty And The Beast (2017) en kortere Frozen scene:

Een woordvoerder van de Disneyland Paris heeft bevestigd dat Disney Illuminations zal terugkeren zonder de scène van Beauty and the Beast uit de live-actionfilm van 2017. Ook zal het gedeelte van de Disneyfilm Frozen aanzienlijk korter zijn dan voorheen.

Er zullen geen nieuwe scenes toegevoegd worden helaas en de show zal verder hetzelfde blijven, behalve het feit dat de show korter zal zijn. De scenes van The Lion King, The Little Mermaid, Finding Nemo, Pirates of the Caribbean en Star Wars zullen ongewijzigd blijven.

Disney Electrical Sky Parade:

10 minuten voor de start van Disney Illuminations kun je ook genieten van de Disney Electrical Parade, een pre-show geïnspireerd op de Main Street Electrical Parade met 500 drones. Disney heeft onlangs laten weten dat de Disney Electrical Sky Parade vanwege succes verlengd is tot 6 januari 2025.


PixieDust.be
©DisneyTranslate website