Boardwalk Candy Palace in Disneyland Paris vanaf nu gesloten tot 2025

Boardwalk Candy Palace in het Disneyland Park is vanaf nu gesloten voor een grote renovatie. Disneyland Paris heeft nog geen exacte datum bekendgemaakt voor de heropening behalve dat de winkel pas opnieuw zal heropenen in 2025.

De teams van Walt Disney Imagineering Paris willen de snoepwinkel die in 1992 werd geopend opnieuw vormgeven, met behoud van de oorspronkelijke charme. Dit maakt deel uit van een project gericht op het uitbreiden van het eet- en drinkaanbod van het resort.

Naar verwachting heeft de verbouwing te maken met de samenwerking van Mars, die enkele jaren geleden een officiële partner van Disneyland Paris werd.


Boardwalk Candy Palace
©Disney / ©Mars

Populaire snacks verhuist naar “La Confiserie des Trois FĂ©es”:

Verschillende snacks die exclusief verkrijgbaar waren bij de Boardwalk Candy Palace op Main Street zullen, waaronder de fudge, voortaan verkrijgbaar zijn in “La Confiserie des Trois FĂ©es” achter Sleeping Beauty Castle.


Translate website