Transformatie van Castle Stage begonnen in Disneyland Paris

Nabij Sleeping Beauty Castle staan ​​nu schuttingen voor het transformatieproject van The Royal Castle Stage dat tot het voorjaar van 2025 zal duren.

De renovatie zou volgens verschillende bronnen duren tot de lente van 2025 en zal zich richten op de verbouwing van het podium, toevoeging van de backstage-ruimtes, technische infrastructuur en overige upgrade.


De teams van Disneyland Paris zijn momenteel bezig met het installeren van speciale matten op de vloer zodat de machines de vloer niet kunnen beschadigen.

De laatste tijd werd Castle Stage niet veel in gebruik genomen, aangezien Disney liever de podia aan de voorkant van het kasteel gebruikt, die momenteel in gebruik zijn voor ‘A Million Splashes of Colour’. Het podium werd vooral gebruikt voor bijzondere gelegenheden. De laatste show die plaatsvond op het podium was ‘Aurora’s Winter Wishes‘ tijdens het afgelopen kerstseizoen.


Castle Stage

Voorlopig heeft Disneyland Paris nog geen plannen bekendgemaakt voor een nieuwe show wanneer de renovatie is afgerond. Tijdens de verbouwing zal Disney Stars on Parade (en de verschillende seizoensparades) een aangepaste route nemen nabij het voormalige jaarpas-kantoor bij de ingang waar met regelmaat de “Disneyland Pass Pop-up Surprises” plaatsvinden.


Omdat Disney werkzaamheden graag uit het zicht houdt, zijn er ook schuttingen geplaatst in Sleeping Beauty Castle en nabij Assepoester Herberg.


PixieDust.be


Translate website