Nieuwe burger van de maand bij Annette’s Diner: Shogun burger

Elke maand kun je bij Annette’s Diner terecht voor een nieuwe burger. Zo staat er deze maand ook een nieuwe Shogun burger op het menu als burger van de maand.

Deze burger is gemaakt met zwart komijn-kruidenbrood, charolais rundvlees, in sake gesmolten comté kaas, sichuanbessensaus, gedroogd rundvlees gemarineerd in sojasaus, gember en koriander, yuzu-wasabi mayonaise, rucola, witte kool met wortels en daikon cress salade. De side zijn sweet patato frietjes.


Ondanks dat de burger enkele speciale ingrediënten bevatte, vonden we het een goede burger. Het was lekker pittig en een goede opvolger van de bagel burger die vorige maand in het restaurant verkrijgbaar was. De maandelijkse burger kost 23 euro wat helaas één van de duurdere keuzes is in het restaurant.

Vanwege deze maandelijkse aanbieding is Annette’s Diner ons favoriete restaurant in Disney Village, je kan er trouwens ook terecht voor heerlijke salades en desserts.


Translate website