Parade route aangepast voor Disney Stars on Parade

Nabij Sleeping Beauty Castle staan ​​nu schuttingen voor het transformatieproject van The Royal Castle Stage dat tot het voorjaar van 2025 zal duren. Hierdoor is de parade route aangepast voor Disney Stars on Parade!

Tijdens het transformatieproject van de Castle Stage, dat zal duren tot voorjaar 2025, zal Disney Stars on Parade gebruik maken van een omweg nabij het voormalige jaarpas-kantoor bij de ingang waar regelmatig de “Disneyland Pass Pop-up Surprises” plaatsvinden. Vanwege de beperkte ruimte mogen er geen gasten in dit gebied staan om naar de parade te kijken.


Door deze reden is de Castle Stage priority card zone voor Disney Stars on Parade niet beschikbaar. Voor een andere plaats met een priority card kun je terecht nabij attractie “It’s A Small World”.

Halloween & Kerst Parade:

Omdat dit project zal duren tot de lente van 2025 gaan we ervanuit dat de aangepaste parade route ook gebruikt zal worden voor het  Halloweenseizoen tijdens ‘Mickey’s Halloween Celebration‘ en Kerstmisseizoen tijdens ‘Mickey’s Dazzling Christmas Parade‘.Translate website