Constructie update van Adventure Way promenade in het Walt Disney Studios

De transformatie van het Walt Disney Studios park naar Disney Adventure World gaat verder en momenteel is dat aan een veel hoger tempo dan dat we de afgelopen maanden of zelfs jaren gezien hebben. We houden de werkzaamheden al een langere tijd in de gaten en meestal hadden wij het gevoel dat alles enorm traag ging. Maar tegenwoordig gaat het een stuk vlotter.

Bij ons meest recente bezoek zagen we heel veel beweging in de constructiezone, we zien bij Frozen heel wat decoratieve elementen aankomen zoals het volledige Arendelle kasteel maar ook aan de nieuwe promenade (Adventure Way) richting Adventure Bay (de nieuwe vijver) is er veel verandering te zien.

Verder zien we ook vooruitgang bij de Rapunzel attractie en het nabij gelegen restaurant. Eens de ruwbouw klaar is en de decoratieve elementen worden toegevoegd zal dit gebied in een razendsnel veranderen.


Walt Disney Studios

Het is al enkele jaren geleden dat het station van de Studio Tram Tour werd afgebroken en tot nu werd er weinig aandacht besteed aan dit gedeelte van de make-over. Op onze recente foto’s en filmpjes dat we van de nieuwe promenade gemaakt hebben is duidelijk te zien dat de situatie nu helemaal anders is.


PixieDust.be

We zien funderingen voor muurtjes, verlichting, kleine wandelpaadjes die stilaan vorm krijgen en ook een nieuwe ingang naar Toy Story Playland zoals we al op de ontwerptekeningen konden zien. Aan dit tempo lijkt het ons mogelijk dat deze werken voltooid zijn tegen de zomer van volgend jaar en dat Disneyland Paris tegen die tijd kan uitpakken met hun vernieuwde Walt Disney Studios park in Disney Adventure World.


PixieDust.be


Translate website