|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Nieuwe Pandora winkel in Disney VillageEr is een nieuwe winkel geopend in één van de drie “Tiny Shops”, de officiële partner van Disneyland Paris, Pandora heeft nu een eigen winkel in Disney Village. Door de komst van Pandora in de Tiny Shops heeft de kaarsenwinkel “Francal” Disney Village verlaten.

In 2018 opende Pandora ook al een kleinschalige winkel “Hollywood Jewel Box” in het Walt Disney Studios Park naast Les Légendes d’Hollywood in Studio 1. In het Disneyland Park zijn de producten van Pandora verkrijgbaar in Harrington’s en Ribbons and Bows Hat Shop. Er zijn ook al heel wat exclusieve Pandora producten verschenen waaronder voor de 30ste verjaardag van het resort.


PixieDust.be


Pandora is een officiële partner van Disneyland Paris en hun producten zijn verkrijgbaar in Disney parken wereldwijd. De Deense handelaar van juwelen is trouwens ook de sponsor van avondspektakel Disney Dreams! in het Disneyland Park.


PixieDust.bePixieDust.bePixieDust.beTranslate website