KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER


TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Voormalig Planet Hollywood restaurant verdwijnt (bijna) achter bouwstellingen in Disney Village





In Disney Village wordt er momenteel gewerkt aan de gevel van het vroegere Planet Hollywood Restaurant, als onderdeel van de Disney Village transformatie.

De iconische planeet waar dagelijks duizenden gasten voorbij lopen, begint te verdwijnen achter bouwstellingen. De teams zijn druk bezig met het aanpassen van de buitenkant.


PLANET HOLLYWOOD

Op een traag tempo wordt de planeet afgebroken en zal de gevel worden aangepast. De trap naar de ingang van het restaurant is al enkele maanden geleden verwijderd.


Begin 2023 sloot Planet Hollywood definitief zijn deuren in Disneyland Paris. Disney heeft al meer details bekendgemaakt over de veranderingen die in de nabije toekomst plaats zullen vinden in Disney Village zoals de Sports Bar, Disney Fashion, de Disney Store en gloednieuwe McDonald’s. Over de toekomstige invulling van het voormalige Planet Hollywood gebouw blijft het voorlopig stil bij Disney.


PixieDust.be

Een nieuw Italiaans restaurant als vervanging van Planet Hollywood?


Wat de vervanging zal worden van Planet Hollywood is officieel nog niet bevestigd door Disneyland Paris, maar volgens een bouwvergunning zal het restaurant getransformeerd worden tot een gloednieuw Italiaans restaurant dat zal worden uitgebaat door het bedrijf ‘Bertrand’. Momenteel beheren zij ook al het Rainforest Cafe, The Royal Pub en Brasserie Rosalie in Disney Village.


Meer informatie over dit project volgt waarschijnlijk binnenkort.






Translate website