Disney Symphony of ColoursDe winter wordt nog gezelliger met muziek en kleur tijdens Disney Symphony of Colours

PixieDust.be
PixieDust.be

Vanaf 8 januari 2024 barst het Disneyland Park in Disneyland Paris van de muziek, magie en kleur.

In de eerste weken van het nieuwe jaar introduceert Disneyland Paris geleidelijk een reeks betoverende ervaringen die kleur toevoegen aan de winter: Disney Symphony of Colours.

Dit programma bevat een nieuwe avondshow met drones geïnspireerd op een klassieke parade, een nieuwe dagshow en gloednieuwe decoraties.

PixieDust.be

aVanaf 8 januari 2024a Disney Electrical Sky Parade (Pre-show)


Voordat de avondshow Disney Dreams! begint, gebeurt er nog iets magisch bij het Kasteel van Doornroosje. Kijk omhoog en bewonder de nieuwe droneshow (gebaseerd op een klassieke parade), de dansende drones verlichten de lucht met heel veel magische kleuren!


Deze show blijft ook na Disney Symphony of Colours te zien en is vanwege succes verlengd tot 6 januari 2025!

PixieDust.be

Deze nieuwe avondshow is gebaseerd op de klassieke Main Street Electrical Parade, een avondspektakel dat tussen 1992 en 2003 in het Disneyland Park te zien was. Disney Electrical Sky Parade geeft nostalgische fans en jongere fans de kans om deze iconische ervaring te ontdekken op een gloednieuwe manier, zoals nooit tevoren.

Maximaal 500 drones bewegen door de lucht in prachtige vormen en kleuren en beelden de paradewagens van Main Street Electrical Parade uit, waaronder de bekende trein van Mickey Mouse en zijn vrienden, de schattige draak Elliott en de koets van Assepoester. De herkenbare electro-syntho-magnetische muziek van Main Street Electrical Parade is speciaal geremixt en geeft extra magie aan de nieuwe avondshow.

PixieDust.be

Te zien tot 6 januari 2025

PixieDust.be
PixieDust.be

Geniet van de magie in Disneyland Paris !

Boek snel je verblijf en geef ook jouw winter wat extra kleur.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid >

PixieDust.be

aVanaf 10 februari 2024a A Million Splashes of Colour show (30 September 2024)

Trek je dansschoenen aan en geniet vanaf 10 februari van de nieuwe dagshow voor het Kasteel van Doornroosje. Dans mee met Mickey, Timon, Joy, Mirabel en andere Disney en Pixar Figuren tijdens een show boordevol beroemde verhalen met klassieke en moderne Disney liedjes.

PixieDust.be

Muziek speelt een centrale rol bij deze show, waarbij twee originele nummers worden gecombineerd met een mashup van iconische nummers uit Disney en Pixar animatiefilms. Klassieke en moderne Disney liedjes, zoals ‘The Bare Necessities’ (Jungle Boek), ‘We Don’t Talk About Bruno’ (Encanto) en ‘You’ve Got a Friend in Me’ (Toy Story) zullen gasten van alle leeftijden betoveren, omdat de nummers vele generaties hebben geraakt.

In de show zullen Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy en vele andere geliefde Disney- en Pixar-personages verschijnen, zoals Timon (The Lion King), Joy (Inside Out), Vaiana, Asha (Wish) en Mirabel (Encanto).

PixieDust.be

Te zien t/m 30 september 2024

aVanaf 10 februaria Blooming in Colours: a journey into fairy worlds! (t/m 12 Mei 2024)

Main Street zal vanaf 10 februari 2024 worden uitgedost met oogverblindende decoraties met een vleugje kleur, een fonkeling van licht en enkele bloemrijke accenten die ‘wakker worden in de winter’ dankzij Pixie Dust, besprenkeld door Tinkerbell en Periwinkle.

PixieDust.be

Deze nieuwe decoratie viert de wonderen van de natuur in zowel de winter als de lente. Er zullen meer dan 50 Disney Animation- en Pixar-personages te zien zijn, waaronder Donald, Tiana (The Princess and the Frog), Elsa (Frozen) en Woody (Toy Story).

PixieDust.be

De belangrijkste bezienswaardigheden in Main Street U.S.A., zoals de Gazebo en Main Street Station, zullen opnieuw worden ingericht om Disney Symphony of Colors te vieren. Deze decoraties zijn het resultaat van een samenwerking tussen Franse ambachtslieden met een unieke combinatie van vaardigheden, waaronder beeldhouwkunst.

PixieDust.be
PixieDust.be

Symphony Of Colours taartje bij Victoria’s

Victoria’s Home-Style Restaurant, een populaire plek op Main Street in het Disneyland Park voor gastronomische zoete lekkernijen, introduceert een nieuwe taart tijdens de start van Disney Symphony Of Colours.

PixieDust.be
PixieDust.be

Alle info & voordelen verblijven Disneyland Paris (Tickets + Hotel):

Laat de magie nog langer duren en geniet van de exclusieve voordelen van een verblijf met een hotel + tickets. Op dit moment kun je je boeking kosteloos annuleren of wijzigen en in flexibele termijnen betalen. Dit is het ideale moment om te boeken!

Inclusief toegang Disney Parken

Tijdens je verblijf heb je volledig toegang tot de 2 Disney Parken incl. aankomstdag en vertrekdag.

Geen registratie vereist

Blijf je in een Disney Hotel overnachten?, dan hoef je geen aparte parkreservatie te maken. Je toegang is gegarandeerd, ook als de parken volzet zijn.

Extra Magic Time

Als gast van een Disney hotel krijg je het voordeel om een uur vroeger dan de andere bezoekers in de parken te kunnen om enkele topattracties te ontdekken.

Gethematiseerde omgeving

Blijf in het hart van Disneyland Paris. Ver van de buitenwereld gaat het magisch verhaal verder in je gethematiseerde hotel en kamer.

Gratis parking

Je kunt de hele dag gratis parkeren bij de ingang van de Disney Parken. Gasten van de Disney Hotels parkeren ook gratis bij hun hotel. Hiermee bespaar je €30 per auto per dag.

Betalen in termijnen

Je kunt je verblijf (hotel + tickets) betalen in maximaal 6 termijnen zonder extra kosten. Meer info >

Kosteloos wijzigen of annuleren

PixieDust.be

Wil je jouw verblijf (arrangement met hotel + tickets) wijzigen of annuleren? Als onderdeel van onze flexibele voorwaarden kan je momenteel jouw verblijf tot 7 dagen voor aankomst kosteloos wijzigen of annuleren met volledige terugbetaling. Exclusief verzekering.

In termijnen betalen

PixieDust.be

Het is flexibel, veilig en helemaal gratis! Voldoe eerst een aanbetaling van 15% van het totale bedrag op het moment van boeken. De rest betaal je op een moment naar keuze in maximaal 5 termijnen tot 10 dagen voor aankomst(6) op onze website, of 11 dagen wanneer je onze vakantie-experts belt. Hoe vaak en hoeveel je elke keer wilt betalen kan je zelf bepalen!

Prijsmatchgarantie

PixieDust.be

Boek met zekerheid: als je binnen 7 dagen na je boeking bij Disneyland Paris een betere prijs voor hetzelfde verblijf met Disney Hotel + tickets vindt, betalen we je het verschil terug en bieden we je een cadeaubon van €20 aan (te gebruiken tijdens je verblijf in onze boetieks en restaurants).

PixieDust.be

Plan je reis naar het hart van de magie in Disneyland Paris en gebruik de handige prijskalender om diverse periodes van het jaar te vergelijken en de beste prijs te vinden.

PixieDust.be

Translate website