Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Disneyland Paris gaat Disney Villains Annual Pass Party organiserenTranslate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗

Op vrijdag 29 september 2023, van 21.45 uur tot 02.00 uur. Bezoek het evenement vanaf 18.30 uur. Een exclusieve avond gereserveerd voor Disneyland Pass– en Annual Pass-leden.

De Disney Villains nemen het Disneyland Park over:

Wees getuige van de spectaculaire transformatie van het Disneyland® Park in een donker en sinister rijk, met gemene inwoners op de loer in de schaduw…En wees voorbereid, want ze hebben een epische zoektocht voor je: waardevolle artefacten opgraven die verborgen zijn in de donkerste hoeken van het park! Oh, en vergeet niet om je meest perfecte kostuum aan te trekken.

De verkoop start op donderdag 31 augustus om 11.00 uur. Boekingen alleen mogelijk via deze link: https://www.booktickets.disneylandparis.com/tnsa64/live/shop/1/SUB_SHOP_SOIREE_PA/index.php?language=fr&code=FR

Eenmaal live, zal de link u doorverwijzen naar een virtueel wachtrijsysteem.

Tickets kosten € 55,- per persoon.

BELANGRIJK: De e-tickets zijn op naam. Tickets zijn niet-restitueerbaar, niet-inwisselbaar en niet-overdraagbaar. De naam op het e-ticket moet overeenkomen met de naam op de Pas. De plus één moet samen met het Disneyland Pass- of Jaarpaslid bij de ingang van het Disneyland Park arriveren om hun ticket te valideren en hun armband- en evenementenprogramma op te halen.

Tickets tegen gereduceerd tarief (-25%) voor personen met beperkte mobiliteit (en voor maximaal 1 begeleider) zijn op de dag van het evenement verkrijgbaar bij de ingang van het Park, op vertoon van de gebruikelijke bewijsstukken. Het is niet verplicht om deze tickets vooraf te reserveren.

*Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om de Disney Figuren te ontmoeten.


Disney Villains

PixieDust.be


Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com