Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Disneyland Paris parkreservaties systeem krijgt verbetering met nieuwe JaarpassenHet nieuwe assortiment jaarpassen is aangekondigd door Disneyland Paris, veel voordelen zijn verdwenen en de prijzen zijn sterk verhoogd. Maar er is ook een positieve verandering in dit nieuwe assortiment te bespeuren.

Als je de nieuwe “Disneyland Pass” koopt of je huidige jaarpas een upgrade geeft naar een “Disneyland Pass” dan zal je vanaf nu als houder van een Disneyland Pass over dezelfde capaciteit beschikken als de gewone gasten om de parken te betreden. Daarvoor gebeurde het vaak dat de capaciteit die werd toegewezen voor jaarpassen volzet was, terwijl je online wel nog losse tickets kon kopen. Dat zal nu niet meer gebeuren.

De capaciteit voor zowel de gewone gasten als voor de mensen met een Disneyland Pass gaan samengevoegd worden en zo verdwijnt de verdeeldheid die er nu was. Op die manier zou het een stuk makkelijker moeten zijn om een parkreservatie te bemachtigen, behalve tijdens dagen dat de parken echt helemaal volzet zijn voor zowel gewone gasten als mensen met een Disneyland Pass. Als het volzet is voor de nieuwe jaarpassen dan kunnen ook andere gasten geen tickets meer online kunnen kopen.

LET WEL OP. Als je nog verder gaat met je oude jaarpas en niet kiest om nu al te upgraden naar de Disneyland Pass dan val je wel nog onder die oude beperkte capaciteit van de oude jaarpassen.Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com