Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Fuente del Oro transformeert in Casa de Coco – Restaurante de FamiliaTranslate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗

Coco neemt Fuente del Oro over: Opening 29 Juli 2023

Disneyland Paris maakt gebruik van de kracht en populariteit van Pixar Animation Studios om de parkenervaring opnieuw uit te vinden en gasten te blijven verrassen. Tegen de zomer zal een volledig gerenoveerd restaurant Fuente Del Oro worden omgetoverd rond het thema van de Pixar animatiefilm.

Miguel heet je met trots welkom in deze unieke casa waar je geniet van traditionele Mexicaanse gerechten op de klanken van bekende liedjes zoals “Remember Me”. Het erfgoed van Miguel’s familie is overal in dit restaurant te vinden, van de gitaar van Héctor Riveratot de vele gereedschappen die worden gebruikt om traditionele schoenen te maken. Proef de smaken van Mexico, luister naar bekende liedjes en word zelf un poco loco!In het nieuwe en volledig opnieuw ingerichte Casa de Coco – Restaurante de Familia zal Miguel, de held van de animatiefilm, en zijn passie voor muziek en liefde voor zijn familieleden centraal staan.

Menu Casa de Coco (gelijkaardig met menu van vroegere Fuente del Oro):

PixieDust.be


Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com