|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Fuente del Oro transformeert in Casa de Coco – Restaurante de Familia

Coco neemt Fuente del Oro over: Opening 29 Juli 2023

Disneyland Paris maakt gebruik van de kracht en populariteit van Pixar Animation Studios om de parkenervaring opnieuw uit te vinden en gasten te blijven verrassen. Tegen de zomer zal een volledig gerenoveerd restaurant Fuente Del Oro worden omgetoverd rond het thema van de Pixar animatiefilm.

Miguel heet je met trots welkom in deze unieke casa waar je geniet van traditionele Mexicaanse gerechten op de klanken van bekende liedjes zoals “Remember Me”. Het erfgoed van Miguel’s familie is overal in dit restaurant te vinden, van de gitaar van Héctor Riveratot de vele gereedschappen die worden gebruikt om traditionele schoenen te maken. Proef de smaken van Mexico, luister naar bekende liedjes en word zelf un poco loco!
In het nieuwe en volledig opnieuw ingerichte Casa de Coco – Restaurante de Familia zal Miguel, de held van de animatiefilm, en zijn passie voor muziek en liefde voor zijn familieleden centraal staan.

Menu Casa de Coco (gelijkaardig met menu van vroegere Fuente del Oro):

PixieDust.bePixieDust.beTranslate website