Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Last minute event Annual Pass: Preview van Together A Pixar MusicalMinder dan een week op voorhand heeft Disneyland Paris last minute aangekondigd dat er twee previewdagen zijn voor Jaarpashouders van de nieuwe Pixar show: Together A Pixar Musical in het Studio Theater in het Walt Disney Studios Park. De show zal komende zaterdag 8 juli voor het eerst getoond worden aan het publiek tijdens het persweekend, pas het weekend daarna is het voor het grote publiek toegankelijk.

Voordat de show zal gespeeld worden voor alle gasten van Disneyland Paris vanaf 15 juli, zijn er komende donderdag en vrijdag twee dagen met preview voor de Jaarpashouders van Disneyland Paris. Jaarpashouders mogen één gast, die geen jaarpas heeft, meenemen naar de show. Er moet op voorhand een reservatie gemaakt worden om toegang te krijgen tot het theater, de reservaties kunnen gemaakt worden op het Jaarpasplatform waar je ook kan reserveren voor Disney Stars On Parade en Disney Dreams.

Together A Pixar Musical preview op 13 & 14 juli 2023

Op donderdag 13 juli is er een preview van de show om 15u50 & 17u00 en op vrijdag 14 juli is er een preview van de show om 13.20, 15u50 & 17u00


Together

PixieDust.be


Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com