Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Preview van Together themalied voor nieuwe Pixar show in Walt Disney Studios ParkBinnenkort in Walt Disney Studios Park

Disney Live Entertainment heeft zonet een kleine preview gedeeld van het originele lied Together dat zal gebruikt worden voor de nieuwe Pixar show in het Walt Disney Studios Park.


PixieDust.be

Luister hier naar het korte voorbeeld:

Het bericht van Disney Live Entertainment:

“Ter ere van Wereldmuziekdag zijn we verheugd om u deze speciale sneak preview te geven van “Together We Are One”, een origineel nummer dat exclusief is gemaakt voor de nieuwe Disneyland Paris-show “TOGETHER: a Pixar Musical Adventure”, die op 15 juli wordt geopend.”

In de show droomt een kind genaamd Charlie ervan om het orkest te dirigeren voor het eindejaarsgala van zijn school, maar er gebeurt iets onverwachts en hij verliest de kostbare bladmuziek aan de vooravond van het concert! Terwijl Charlie in slaap valt, worden Woody en zijn ‘Toy Story’-vrienden wakker en bundelen hun krachten om de scores te herstellen die verspreid zijn over verschillende Pixar-verhalen.

Muziek speelt een grote rol in ‘TOGETHER: a Pixar Musical Adventure’. Muziek voor de show, waaronder “Together We Are One”, werd geproduceerd door Guillaume Coignard en Jonathan Barr en opgenomen door een 54-koppig orkest in de Nashville Studios. Tijdens elk optreden zullen live muzikanten op het podium de vooraf opgenomen nummers begeleiden, een eerbetoon aan de tijdloze schoonheid van Pixar’s meest memorabele muziek, terwijl ze ook een originele partituur ten gehore brengen.Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com