|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Bastille Day fireworks keert terug op 14 juli 2023 in Disneyland Paris
Vier op 14 juli de Franse nationale feestdag mee met een show in het Disneyland Park die magischer is dan ooit! Maak je direct na Disney Dreams klaar om versteld te staan van een oogverblindend vuurwerk en een spectaculaire drone-choreografie, nog nooit eerder vertoond in Disneyland Paris! Vier geliefde Disney- en Pixar-klassiekers met een Frans tintje, waaronder Beauty And The Beast en Ratatouille. Wat is een beter moment om te zingen en dansen… “Dit is tenslotte Frankrijk!”

*Houd er rekening mee dat de show mogelijk zonder voorafgaande kennisgeving kan worden gewijzigd, afhankelijk van de weersomstandigheden of om enige andere reden, inclusief van de veiligheids maatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties.


PixieDust.beDisneyland ParisTranslate website