Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

De grote heropening van het Disneyland Hotel – Boekingen open vanaf 12 September!Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗

Als onderdeel van de voortdurende transformatie van Disneyland Paris wordt het iconische vijfsterren Disneyland Hotel op koninklijke wijze “opnieuw ontworpen!” De renovatie van het Disneyland Hotel zit momenteel in de laatste fase en maakt het hotel nog magischer met fantastische 5-sterrenservice en ongeëvenaarde Disney gastvrijheid. Verblijven kunnen vanaf 12 september in de late ochtend worden geboekt.Wanneer het in het eerste kwartaal van 2024 heropent, zal het Disneyland Hotel het allereerste Disney Hotel worden dat gasten meeneemt op een majestueuze reis ter ere van de Disney-royalty.

Deze ultieme ervaring in Disneyland Paris neemt koninginnen en koningen van alle leeftijden mee naar de werelden van de meest iconische koninklijke personages uit de klassiekers van Walt Disney Animation Studios, zoals Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, Aladdin, De Kleine Zeemeermin, Assepoester, Beauty And The Beast, The Princess and the Frog, en recente films die met succes zijn ‘gekroond’, zoals Frozen, Vaiana en Raya and the Last Dragon. Vervolgens kunnen gasten zich laten inspireren door hun favoriete koninklijke verhalen en zo hun eigen sprookjes schrijven.

De heropeningsdatum van het Disneyland Hotel en meer informatie zullen worden onthuld wanneer de boekingen op 12 september worden geopend.

PixieDust.be


Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com