|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

30th Anniversary Grand Finale: Binnenkort komt er een nieuwe speciale merchandise-collectieNaast het 30th Anniversary-assortiment zal binnenkort een gloednieuwe collectie gewijd aan de Grand Finale in de winkels verkrijgbaar zijn. Deze collectie zal met name producten bevatten in de kleuren van de show “Dream… and Shine Brighter”, inclusief genderneutrale kleding en exclusieve accessoires.

Disneyland Paris hoopt op die manier uiteraard de merchandise verkoop van 2022 te kunnen evenaren, aangezien verjaardagen die in de Disney Parken tegenwoordig gevierd worden vooral gefocust worden rond de verkoop van merchandise.

Van zodra de nieuwe merchandise in Disneyland Paris te verkrijgen is kan je dit uiteraard volop volgens in onze merchandise updates hier op de website en op YouTube in onze merchandise update videos.

Geef een reactie


Translate website