|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disney Princesses Royal breakfast komt terug naar Auberge de Cendrillon

Ontbijt met Disney Princesses in Fantasyland

Liefhebbers van lekker eten komen ook aan hun trekken tijdens de Grand Finale van het resort ter ere van het 30-jarig jubileum, want in het voorjaar zullen koninklijke ontbijten met Disney-princesses een comeback maken in l’Auberge de Cendrillon in Fantasyland. Het menu van het restaurant bevat twee verschillende soorten ontbijtopties, waaronder een volledig veganistische optie van chiapudding met kokos en mango, of roerei met kurkuma en uien. Chef-koks zijn druk bezig met het voorbereiden van gloednieuwe opties die binnenkort zullen worden onthuld!


Disney Princesses


Geef een reactie


Translate website