It’s A Small World zal opnieuw heropenen deze lente


PixieDust.be

Na gesloten te zijn geweest wegens renovatie, zal de vrolijkste cruise die ooit gevaren heeft eindelijk heropenen in het voorjaar van 2023 om de gasten van Disneyland Parijs te betoveren. Genesteld in het hart van Fantasyland sinds de opening van het park in 1992, nodigt deze niet te missen gezinsattractie gasten van alle leeftijden uit om een prachtige reis rond de wereld te maken op een van de meest iconische liedjes van Disney Parken.

Al bijna 60 jaar worden in deze geliefde attractie honderden poppen (Audio-Animatronics ®) getoond die nationale kostuums dragen en een emotioneel lied zingen genaamd “it’s a small world” om de wereldwijde eenheid te vieren. De renovatiewerken droegen bij tot het doen herleven van het zeer kleurrijke uiterlijk van de buitengevel en maakten verschillende technische upgrades mogelijk.


PixieDust.be

PixieDust.be

Disneyland Paris 30th Anniversary Grand Finale

Geef een reactie


Translate website