|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disney Dreams keert terug vanaf 12 April 2023
https://youtu.be/P-e4fkak5A4


Voor de grote finale van de viering van het 30-jarig jubileum van het resort, werd de ongelooflijke “Disney Dreams ®!” Nighttime Spectaculair, dat een van de hoogste tevredenheidscijfers heeft gekregen sinds de opening van het resort, zal zijn grote comeback maken en een nieuwe generatie gasten de kans geven om deze iconische show te ontdekken.

Vanaf 12 april 2023, “Disney Dreams!” zal elke avond opnieuw de gasten in het Disneyland Park verbazen door ze mee te nemen op een magische en emotionele reis na de “Disney D-Light” droneshow – een krachtige combinatie van ervaringen die zal resulteren in een onvergetelijke nachtelijke reeks.

Geleid door de schaduw van Peter Pan, ontdekken of herontdekken gasten enkele van de grootste Disney-verhalen die op Kasteel van Doornroosje worden geprojecteerd tijdens een buitengewone reis met iconische liedjes van Disney- en Pixar-fanfavorieten Belle en het Beest, De Klokkenluider van de Notre Dame, De Leeuwenkoning, Verward, en vele anderen.

Meer nieuwsberichten over de 30ste verjaardag >


Disney Dreams


“Disney Dreams!”, dat oorspronkelijk in 2012 debuteerde, biedt een ongelooflijke uitbarsting van kleuren en licht met behulp van ultramoderne technologie, oogverblindende projecties, spectaculaire lasers en fonteinen en sensationele pyrotechnische effecten. De kaarttechnologie die voor de show wordt gebruikt, creëert ook illusies van draaiende torens en zwaaiende bewegingen op de muren van het kasteel van Doornroosje!

Disney Dreams versie 2023 nog uitzonderlijker

De 2023-versie van “Disney Dreams!” zal nog uitzonderlijker zijn, aangezien de daken van het Kasteel van Doornroosje zullen worden uitgedost met innovatieve LED-technologie die oplicht synchroon met de nostalgische soundtrack van de show. Een extra upgrade van de technische uitrusting van de show omvat de installatie van energiezuinige laservideoprojectoren, waardoor het energieverbruik met 50% kan worden verminderd, terwijl een adembenemende show wordt geleverd.


PixieDust.bePixieDust.be


Disneyland Paris 30th Anniversary Grand Finale

One thought on “Disney Dreams keert terug vanaf 12 April 2023

  1. Pfff waarom niks nieuws of een uitbreiding.
    Wie wil nou niet encanto op het kasteel zien?
    We dont talk about Bruno…

Geef een reactie


Translate website