Walt Disney Studios Park krijgt nieuwe drone show


PixieDust.be

Disneyland Paris heeft de toestemming gekregen voor een nieuwe show met 500 drones die vanaf eind januari zal plaatsvinden in het Walt Disney Studios Park op Production Courtyard als onderdeel van de 30ste verjaardag grand finale.


Naast de recente openingen van Marvel Avengers Campus en het Disney Hotel New York® – The Art of Marvel, krijgen gasten nog een adembenemende Marvel-ervaring aangeboden, een gloednieuwe Avengers: Power the Night nachtelijke droneshow in het Walt Disney Studios Park®, van 28 januari tot en met 8 mei 2023.

Deze wereldwijde exclusiviteit in de Disney-parken over de hele wereld, de allereerste nachtelijke drone-show die dagelijks wordt opgevoerd en gewijd is aan Marvel Super Heroes, in een Disney-park, combineert muziek, licht, pyrotechnische effecten, videoprojecties en tot wel 500 drones die een ontzagwekkende reeks iconen zullen vormen die de krachten van iconische superhelden vertegenwoordigen, waaronder Captain America, Captain Marvel, Scarlet Witch en voor het eerst in Disneyland Parijs, Shang-Chi.

Talloze castleden van Disneyland Paris, waaronder showregisseurs, ontwerpers van speciale effecten, licht- en bewegingsontwerpers, hebben hun expertise en creativiteit gebundeld om deze exclusieve show te ontwikkelen, die een soundtrack zal bevatten die bestaat uit enkele van de meest iconische Marvel-scores die speciaal opnieuw zijn georkestreerd. met een symfonieorkest bestaande uit meer dan 70 muzikanten in de beroemde Abbey Road Studios in Londen.


Om voortdurend de grenzen van innovatie te verleggen, beschikken de laservideoprojectoren die voor deze show worden gebruikt over energiezuinige technologie en leveren ze beelden van hoge kwaliteit.

Walt Disney Studios Park avondshow met de naam Avengers: Power the Night

Deze show was weer een kans voor Disneyland Parijs om samen te werken met de Europese leider in droneshows, het in Bordeaux gevestigde bedrijf Dronisos, dat onlangs voor het tweede jaar op rij werd genoemd als de officiële technologieleverancier van het resort. Deze samenwerking heeft met name de weg geëffend voor de creatie van de nachtelijke droneshow “Disney D-Light” ter ere van het 30-jarig jubileum van het resort, die sinds 6 maart 2022 gasten van alle leeftijden elke avond verblindt en zelfs werd uitgeroepen tot “Best Live Entertainment 2022”. tijdens de Park World Excellence Awards Ceremony die in september 2022 in Londen werd gehouden.

Met Marvel Avengers Campus, het Disney Hotel New York® – The Art of Marvel en de gloednieuwe nachtelijke drone Avengers: Power the Night show, is Disneyland Parijs de ULTIEME bestemming in Europa geworden voor Marvel-fans die willen genieten van een meeslepende ervaring naast hun favoriete superhelden.


Walt Disney Studios Park

PixieDust.be

PixieDust.be

Disneyland Paris 30th Anniversary Grand Finale

Geef een reactie


Translate website