Disneyland Paris viert de release van Ant-Man en The Wasp: QuantumaniaOm de bioscooprelease van Ant-Man and The Wasp: Quantumania van Marvel te vieren, ben je uitgenodigd om op 15 februari op avontuur te gaan op Marvel Avengers Campus om PYM-technologie te ervaren.

Om de bioscooprelease van Ant-Man and The Wasp: Quantumania van Marvel Studios te vieren, ben je uitgenodigd om op 15 februari op avontuur te gaan op Marvel Avengers Campus om PYM-technologie te ervaren.

Rekruten zullen een heroïsch moment delen met Ant-Man en The Wasp terug van hun kwantumreis. En als je honger hebt naar meer actie, ga dan naar PYM Kitchen waar groei- en krimptechnologie wordt gebruikt om grote hapjes en kleine lekkernijen te creëren in dit buffetrestaurant. Buiten de Campus gaat het feest verder naar het Disney Hotel New York® – The Art of Marvel met nieuwe drankjes rechtstreeks geïnspireerd op het Quantum Realm.

Entertainment: Heroic Welcome 
Ant-Man en de Wasp hebben een speciale boodschap voor de rekruten! Verzamel op Stark Plaza tijdens het laatste heroïsche welkom van de dag op het Quinjet-platform vanaf 15 februari voor een beperkte tijd. Je krijgt misschien de kans om ze op de Campus te ontmoeten tijdens hun trainingssessie met Pym-schijven.


PixieDust.be

Verzamelkaarten
Nieuwe verzamelkaarten zijn beschikbaar van 15 februari tot 19 februari. te vinden in Avengers Campus!

Activiteitenfolder (vanaf 15 februari voor een beperkte tijd)
Ant-Man en The Wasp zijn terug uit de Quantum Realm, samen met kleine missies voor het hele gezin. Kom meer te weten over enkele campusgeheimen en leer meer over PYM Particle Technology!

Magic Shot (van 18 februari tot 28 februari)
Neem je beste actiehouding aan met Campus-verslaggevers bij de ingang van Avengers Campus voor een foto als getuigenis van je heldenmoed. En wie weet maakt Giant-Man een “kleine” verschijning in je foto!

Dessert PYM (Vanaf 15 februari voor een beperkte tijd)
Ga naar PYM Kitchen on Campus voor een grote verscheidenheid aan goed eten op schaal die de afmetingen tart. En met hun nieuwe ontdekkingen uit de Quantum Realm hebben Pym Tech-onderzoekers hard gewerkt aan een nieuw recept dat duidelijk niet van deze wereld is! Dit smakelijke dessert, de “Quantum Micro Mousse” genoemd, combineert de zoetheid van een chocolademousse met de knapperigheid van knapperige aardbeien.


PixieDust.be

Disney Hotel New York – The Art of Marvel: Cocktails (Vanaf 15 februari voor een beperkte tijd)
Je krijgt ook de kans om nieuwe drankjes te proberen die rechtstreeks zijn geïnspireerd op het Quantum Realm.

Vleesetende Quantum Cocktail: Deze cocktail met een buitengewone structuur is een eerbetoon aan de subatomaire dimensie. De krachtige aroma’s en pittige tonen nemen je mee naar een wereld van verbijsterende flora en fauna

Quantum Crawler Mocktail : Geïnspireerd door rode en blauwe PYM-deeltjes die een doelwit kunnen vergroten of verkleinen, is deze alcoholvrije cocktail verkrijgbaar in gigantische en miniatuurversies… om te delen!


Disneyland Paris

PixieDust.be

Translate website