Disney CEO Bob Iger op bezoek in Disneyland Paris!De CEO van The Walt Disney Company Bob Iger en de voorzitter van Disney Parks, Resorts and Products Josh D’Amaro zijn momenteel op bezoek in Disneyland Paris.

Foto’s: MOUSESTEPS

De komst van Bob Iger naar Disneyland Paris was al op voorhand aangekondigd door fansite WDWNT. Hun bezoek valt op een speciale dag want op 16 maart 2023 viert het Walt Disney Studios Park zijn 21ste verjaardag. Hoogstwaarschijnlijk komen Bob Iger en Josh D’Amaro enkele projecten in het Franse Disney Resort bekijken waaronder de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park.

Er wordt al een paar jaar gebouwd aan de grote uitbreiding van het Walt Disney Studios Park, met Marvel Avengers Campus dat vorige zomer opende. In de toekomst zal er ook nog een nieuwe bootjesmolen komen van Rapunzel en de gloednieuwe themazone “Arendelle – World of “Frozen”. Ook komt ook een 3de themazone die in 2018 werd aangekondigd als een Star Wars uitbreiding, sinds de pandemie heeft Disney niet meer gecommuniceerd als deze plannen nog effectief op tafel liggen.

Dit is Bob Iger zijn eerste bezoek aan Disneyland Paris sinds hij in november 2022 weer bij het bedrijf kwam. Vorige zomer kwam voormalig Disney CEO Bob Chapek wel nog Avengers Campus openen.


PixieDust.be

PixieDust.be

Translate website