|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Tijdelijke Jaarpassen moeten omgewisseld worden voor 29 maart 2023Via de officiële website van Disneyland Paris doet Disney een oproep aan bezoekers die onlangs online een jaarpas gekocht hebben om deze in te ruilen in een definitieve Jaarpas voor 29 maart 2023 aan de kassa’s van het Walt Disney Studios Park.

Vanaf 30 maart 2023 kan Disney eventueel aanpassingen doorvoeren aan de voordelen en prijzen van hun jaarpassen aangezien de huidige voorwaarden opnieuw geëvalueerd worden. Meestal word deze datum met 6 maanden gewoon terug verlengd en gebeurt er niks, maar het is niet gebruikelijk dat Disneyland Paris op voorhand oproept om tijdelijk jaarpassen in te wisselen voor een bepaalde datum.

Met deze tijdelijke Jaarpas is het mogelijk om voor 1 datum te registreren, pas na ontvangst van de definitieve Jaarpas kunnen maximaal 3 registraties worden gemaakt op het reservatiesysteem. Als het niet mogelijk is om je tijdelijke jaarpas ter plaatse in te wisselen voor 29 maart 2023 neem dan contact op met Disneyland Paris.


JaarpassenPixieDust.bePixieDust.beTranslate website