Verbouwingen op komst voor Studio 1 in het Walt Disney Studios ParkVolgens fan account DLP Works is er op vrijdag 17 maart een bouwvergunning aangevraagd voor aanpassingen te realiseren in Studio 1. 


Gasten die het Walt Disney Studios Park bezoeken zijn verplicht om door Studio 1 te lopen en het gebouw fungeert eigenlijk ook als een soort hoofdstraat. De vergunning die op vrijdag 17 maart is ingediend, geeft aan dat het interieur en exterieur zullen worden herontwikkeld.


Studio 1

De verbouwing in Studio 1 is onderdeel van de algehele transformatie van het Walt Disney Studios Park dat aangekondigd is door Disney CEO Bob Iger in 2018. Meer details en ontwerptekeningen van de verbouwingen in Studio 1 zijn momenteel nog niet vrijgegeven door Disneyland Paris en ook een startdatum voor de make-over is nog niet aangekondigd.


PixieDust.be

PixieDust.be

PixieDust.be

Volg al het nieuws van de Walt Disney Studios uitbreidingen !

Avengers Campus is al klaar en open maar nu volgen er nog meer nieuwe delen in het Walt Disney Studios Park. Een grote promenade, een vijver en een Frozen gebied. 


Translate website