|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Arribas France verkoopt glazen Cinderella van Gardens of Wonder op 12 April 2023Arribas France verkoopt exclusief beeldje voor 31ste verjaardag van Disneyland Paris

Vanaf 12 april vindt u de exclusieve glasreproductie van Assepoester zoals afgebeeld in “The Gardens of Wonder” van de 30ste verjaardag van Disneyland Paris. De glasmeesters van Arribas France hebben een jaar lang gewerkt aan het ontwerpen van dit prachtige figuurtje.

Er zijn slechts 300 exemplaren beschikbaar en gaan verkocht worden in het Kasteel. Vorig jaar rond deze tijd kon je al eens een gelijkaardig exemplaar zien bij Harrington’s maar die stond als tentoonstelling en niet om verkocht te worden.

De 30ste verjaardag van Disneyland Paris loopt nog tot eind september 2023 onder de naam “30th Anniversary Grand Finale”. Morgen 12 april 2023 zal dan eigenlijk de 31ste verjaardag van het Resort gevierd worden. Tijdens de afgelopen periode heeft Arribas France een enorm aanbod aan producten gemaakt voor de 30ste verjaardag.


ArribasTranslate website