|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris viert de release van “The Little Mermaid” met nieuwe show

Disneyland Paris viert de release van “The Little Mermaid” door meerdere keren per dag een interactieve en speelse show met Ariel uit het live-actieverhaal te introduceren in de Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park tot en met 23 juni 2023.

“Met dit nieuwe entertainmentaanbod kunnen we de gasten boeiende ervaringen blijven bieden door ze onder te dompelen in de nieuwste Disney-verhalen, terwijl we diversiteit en inclusiewaarden promoten die centraal staan in deze nieuwe aanpassing op het scherm”, zegt Disneyland Paris.

Ariel uit het geanimeerde verhaal blijft verschijnen in Disneyland Park. Gasten kunnen de app raadplegen om de personagelocatie voor Ariel uit het geanimeerde verhaal te vinden.


Translate website