|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Een zomer vol Pixar in Disneyland Paris!

Als je een Pixar-fan bent, wordt deze zomer jouw seizoen in Disneyland Paris tijdens de grote finale van de 30ste verjaardag! In het Disneyland Park verwelkomt Pizzeria Bella Notte een nieuwe kamer geïnspireerd op de Disney- en Pixar-film ‘Luca’. En deze zomer verandert ook het Mexicaans getinte restaurant Fuente Del Oro in Frontierland in Casa de Coco – Restaurante de Familia.
Foto’s Disney

Transformatie Toon Plaza:

Aan de overkant van het Walt Disney Studios Park wordt “Toon Plaza” omgetoverd tot een meeslepende ervaring als eerbetoon aan Pixar-films. Walt Disney Imagineering heeft samengewerkt met Pixar-artiesten om deze ruimte te herontwikkelen, inclusief een nieuwe verhoogde achtergrond met Ember en Wade uit de aankomende originele speelfilm, Disney en Pixar’s “Elemental”. Ook de food truck in dit gebied zal een nieuw Slinky dog thema krijgen met Corn dogs


PixieDust.be


TOGETHER: a Pixal Musical Adventure in het Studio Theater:

Maar het plezier stopt daar niet als we naar het Walt Disney Studios Park gaan! We zijn verheugd om geheel nieuwe details te onthullen van de nieuwe show “Together: a Pixar Musical Adventure“* die deze zomer naar het Studio Theater komt. Deze show van 30 minuten combineert zowel Franse als Engelse dialogen in een origineel verhaal. Spectaculaire scenische effecten, innovatieve choreografie en een live orkest met 8 muzikanten leiden de toeschouwers door vijf scènes van fan-favoriete werelden zoals “Toy Story”, “Monsters Inc.” en meer – elk zo creatief als de volgende!

*TOGETHER: a Pixar Musical Adventure is te zien in het Walt Disney Studios Park t/m 5 november 2023 maar keert terug in de maand december.
Foto’s Disney

Nieuwe merchandise en snacks:

De Pixar gekte gaat ook verder tot in de merchandise en de verschillende snacks. Zo komt er binnenkort een nieuwe Spirt Jersey (80€) van “Worlds of Pixar”, het themagedeelte in het Walt Disney Studios Park waren alle Pixar attracties te vinden zijn. En er komt ook een bijbehorende pet (22€). Koffie kan je binnenkort dan weer drinken uit een nieuwe mok (22€) gebaseerd op de bekende Pixar bal.
Foto’s Disney

De meeste Pixar gethematiseerde snacks zijn nu reeds verkrijgbaar en bestaan uit de Slinky Corn Dog (8€) gemaakt met rundsworst en maïsbeignetsdeeg, er is ook een Infinity and Beyond Eclair (5€) verkrijgbaar met hazelnootcrème.

En ook de heerlijke originele Magnum®-creaties bij de Ice Cream Creations-foodtruck, zoals Cars’ Race Track Treat (vanille-ijs, pure chocoladecoating, frambozen- en mangoreepjes, drie chocoladeballetjes) of Toy Story’s Cowboy Crunch (vanille-ijs, melkchocoladecoating, gehakte amandelen en pralinereepjes) (6€) .
Foto’s Disney


PixieDust.bePixieDust.be


Beleef een zomer vol Pixar in Disneyland Paris


Translate website