Nieuwe Disney100 LEGO display toegevoegd in Disney VillageIn de LEGO Store van Disney Village is er een nieuw decoratief element toegevoegd voor de 100ste verjaardag van The Walt Disney Company.

De nieuwe display is het eerste wat bezoekers zullen aantreffen wanneer ze de LEGO Store van Disney Village binnenkomen. Er is gekozen voor een klassieke Mickey die aanleunt tegen een lego blokje met een logo van Disney’s 100ste verjaardag samen met dat van LEGO zelf.


LEGO

LEGO viert samen met Disney 100 jaar magie!

In een persbericht heeft LEGO al eerder laten weten dat het samen met Disney, het 100 jarig bestaan van het bedrijf gaat vieren. In de afgelopen jaren zijn er al heel wat LEGO producten verschenen geïnspireerd op films van de verschillende studios van The Walt Disney Company en zelfs van attracties uit de pretparken.

Helaas is het nog even wachten tot Disneyland Paris de 100ste verjaardag van The Walt Disney Company zal vieren aangezien het resort nog volop bezig is met het vieren van de 30th Anniversary Grand Finale tot en met 30 september 2023. Na de 30ste verjaardag van Disneyland Paris, zal Disney haar 100e verjaardag ook tot leven doen komen in het resort. Om de 100e verjaardag op 16 oktober 2023 te vieren, zullen gasten worden getrakteerd op een one-of-a-kind entertainment programma, karakter optredens en exclusieve Disney activiteiten gedurende de hele dag. 


PixieDust.be

Translate website