|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Toiletten nabij Big Thunder Mountain gesloten voor renovatieOpnieuw zijn er toiletten gesloten in het Disneyland Park voor een langere periode, deze keer zijn de toiletten nabij de ingang van Big Thunder Mountain en Fuente del Oro aan de beurt voor een grote renovatie.

Ook de toiletten van Au Chalet de la Marionnette en Videopolis zijn voorlopig nog gesloten voor een gelijkaardige renovatie, in Discoveryland is er wel besloten om tijdens de sluiting voorzien te zijn van mobiele toiletten achter de attractie Star Tours.
Nog meer werkzaamheden nabij Big Thunder Mountain ingang:

Nabij de toiletten aan de ingang van Big Thunder Mountain word er ook gewerkt aan Fuente del Oro dat zal transformeren naar een Coco restaurant met een overdekt terras en deze zomer zal openen.


Big ThunderTranslate website