|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

La Place de Rémy fontein krijgt een grootschalig onderhoud

De fontein op La Place De Rémy nabij de ingang van Ratatouille: The Adventure krijgt momenteel een grootschalige renovatie in het Walt Disney Studios Park.

De fontein staat volledig in de stijgers, ondanks dat de fontein de afgelopen jaren al een paar opknapbeurten gekregen heeft is dit de eerste grootschalige renovatie. Het is momenteel onduidelijk wanneer de werkzaamheden afgelopen zullen zijn. Binnenkort zal op het Ratatouille plein ook opnieuw het food festival “Le Rendez-vous Gourmand” plaatsvinden.

Het themagebied met attractie Ratatouille: The Adventure en restaurant Bistrot Chez Rémy opende op 10 juli 2014. In oktober 2021 opende een kopie van de attractie en Place De Rémy fontein ook in Epcot (Walt Disney World).


PixieDust.be


Bekijk het laatste nieuws uit Disneyland Paris:

Translate website