|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris parking krijgt geautomatiseerde betaalterminals

Geautomatiseerde terminals op Disneyland Paris vanaf 21 juni 2023

Vanaf 21 juni 2023 wordt de toegang tot de Disneyland Paris parking gemoderniseerd met de installatie van geautomatiseerde terminals. Dit zorgt voor een vlottere toegang.

De Disneyland Paris parking verwerkt dagelijks gemiddeld 2.700 voertuigen. Op het tolplein wordt een groot project gerealiseerd: de installatie van automatische betaalterminals.

Het uiterste linkse rijvak zal betalingen blijven aanvaarden met contant geld, cadeaubonnen, vakantiecheques of bankkaarten, de andere rijvakken kunnen met ticketing hosts en hostesses of in automatische modus werken.

Ze accepteren bankkaarten en alle gratis opties (Disney ID, Pass en Scène, Jaarpas, Magic Pass), door een ontvangstbewijs te scannen. De betrokken rijstroken zullen worden gemarkeerd met het “CB”-pictogram dat aangeeft dat alleen betaling per kaart wordt geaccepteerd. (Carte Bancaire)

Door deze automatisering kunnen Cast Members zich concentreren op hun rol van het verwelkomen, begeleiden en informeren van onze gasten. Ze kunnen ook worden toegewezen aan handmatige betalingen of het beheer van eventuele incidenten in de geautomatiseerde rijstroken.

Begin 2019 kondigde Daniel Delcourt (Chief Operating Officer) al aan op een Insidears event dat het Franse Disney resort zich meer zou focussen op digitalisering, waaronder betaalautomaten om de parking van Disneyland Paris te betreden gelijkaardig met het Péage systeem op de Franse snelweg. Begin september werden de eerste automaten geïnstalleerd maar vanaf nu zijn ze pas in gebruik.


PixieDust.beTranslate website